Veranderingen

Zoals jullie kunnen zien, heeft onze site een nieuwe look. We waren toch niet helemaal tevreden over hoe het er allemaal uit zag en er moesten nog zo veel pagina’s bij komen, dat we meteen alles maar veranderd hebben. Wij vinden het nu een stuk vrolijker en frisser ogen, jullie? Nou zou je denken dat zit met een paar drukken op de knop gebeurd is, maar dat is dus echt niet zo! De hele dag hebben we achter onze laptopschermpjes zitten ploeteren om deze nieuwe look aan jullie te kunnen presenteren. De site is natuurlijk nog niet af, maar we werken er hard aan. Hopelijk vinden jullie het net zo mooi worden als wij.

Ook hopen we binnenkort een adres toe te kunnen voegen aan de site. We hebben al meerdere malen contact gehad met een stichting en hebben binnenkort een gesprek over een locatie. Dit vinden we erg spannend, maar het betekent ook (als alles lukt) dat we binnenkort eindelijk met onze workshops kunnen gaan beginnen. Dat vinden we nog veel spannender! We kunnen niet wachten om samen met jullie lekkere high tea’s te verzorgen, tapas te maken en kinderfeestjes te vieren…

 

Er volgt snel meer nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *